Klantenservice

Verzending en levering
Je bestelling wordt zo snel mogelijk na het ontvangen van uw betaling verzonden. Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden. Buiten Nederland gelden de volgende tarieven:

Binnen Europa

  • Tot 300 gram = € 2,50
  • Tot  2 kilogram = € 6,50
  • Meer dan 2 kilogram wordt gratis verzonden.

Buiten Europa

  • Tot 300 gram = € 6,50
  • Tot 500 gram = € 9,50
  • Tot 2 kilogram = € 19,50
Privacy & veiligheid
Wij vinden je privacy erg belangrijk. We zullen je gegevens niet verkopen aan derden en gebruiken persoonlijke gegevens alleen om het pakketje op te sturen. Onze digitale nieuwsbrief ontvang je alleen als je dat wilt. In de nieuwsbrief staan nieuwe Schuifbeesten™, aanbiedingen, tips, trucs en inspiratie.
Om de veiligheid van betalingen te kunnen garanderen verlopen creditcard en andere digitale transacties via een zogenaamde 'payment service provider'. Zij zorgen ervoor dat de gegevens beveiligd worden verzonden.
Ruilen & defecten
Controleer bij ontvangst de inhoud van de verpakking. We doen onze uiterste best om een hoogwaardig product te leveren en controleren de kwaliteit en samenstelling van de verpakkingen regelmatig. Mocht er iets ontbreken, neem dan contact met ons op. Indien het Schuifbeest™ bij aankomst kapot is, verzoeken we je de inhoud van de verpakking naar ons te retourneren. We proberen het Schuifbeest™ dan zo snel mogelijk te vervangen.
Mocht je het product willen ruilen, dan kan dat binnen een periode van 8 dagen na het plaatsen van uw bestelling. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Alleen het aanschafbedrag wordt geretourneerd, exclusief administratie- en betaalkosten (voor o.a. iDeal).
Minimum bestelhoeveelheid
Laat Mij Maar Schuiven hanteert geen minimum bestelhoeveelheid of bestelbedrag.
Algemene voorwaarden
Laat Mij Maar Schuiven hanteert Algemene Voorwaarden die zijn gebaseerd op de Algemene Voorwaarden van de Kamer van Koophandel.