Over Laat Mij Maar Schuiven

De Schuifbeesten™ die je in deze webshop kunt kopen zijn ontworpen en geproduceerd door Laat Mij Maar Schuiven. Laat Mij Maar Schuiven is oorspronkelijk begonnen als een klein bedrijf dat animatie-workshops geeft. 


De eerste Schuifbeesten™ zijn ontstaan als animatie-hulpmiddel voor jonge kinderen, die op die manier gemakkelijk een animatiefilmpje kunnen maken. Op dit moment heeft Laat Mij Maar Schuiven onder andere een rups, een gekko, een vis, een krokodil, een krab, een hert en een sprinkhaan in haar assortiment. We zijn steeds bezig om meer beesten te ontwerpen. Suggesties zijn altijd welkom!

hertje

We willen dat iedereen zo veel mogelijk plezier beleeft aan de Schuifbeesten™. Daarom leveren we niet alleen de producten zelf, maar geven we ook tips en laten we voorbeelden zien ter inspiratie.


We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar wat iedereen met zijn of haar Schuifbeest™ heeft gedaan. We roepen iedereen daarom op om een foto te maken van je mooist versierde, beschilderde of beplakte Schuifbeest™, zodat we 'm op de website aan de wereld kunnen laten zien!


(Animatie gemaakt door kinderen van 4/5 jaar van de 2de Montessorischool 'Het Winterkoninkje' uit Amsterdam)

Om contact op te nemen met ons kunt u het beste gebruik maken van het contactformulier, maar we vinden het natuurlijk ook heel leuk om brieven te ontvangen! Stuur die dan naar 


Laat Mij Maar Schuiven:
J.J. Cremerstraat 1
1054 TC in Amsterdam

Btw: NL174378701B01
Bank:753346338
Kvk: 34358975

NOTE TO FOREIGN CUSTOMERS:

If you want to make a payment from another country, please use this information:
Iban: NL06INGB0753346338
BIC-code: INGBNL2A